Parë se çfarë tjetër ne jemi duke bërë

na prezantoj.

Produktet e paraqitura

Xuzhou Grandway Imp & Exp Co., Ltd. ndodhet në Kinë makineritë e ndërtimit të qytetit Xuzhou. Grandway është një kompani profesionale me përvojë të gjerë në tregun e brendshëm dhe ndërkombëtar për makineri ndërtimi dhe pjesë këmbimi, si dhe të shërbimit. Ne jemi pranë bazë të prodhimit të CAT markë me famë botërore, Liebherr në Kinë dhe bazuar në avantazhin e markës XCMG dhe burimeve konkurruese, Grandway Imp & Exp Co, Ltd ...

PRODUKTET

Power Tools

  • Produkte Featured
  • Arritje të reja
    WhatsApp Online Chat!